maandag 13 september 2010

Geef het aapje een naam!

Who is I... Someoddgirl.com Some Odd Girl heeft een nieuwe stempelset ontworpen met een schattig aapje. Hij heeft alleen nog geen naam... aaaahhhh...


Verzin een passende naam en maak kans op de hele stempelset! Klik hier om mee te doen.

Succes!

donderdag 2 september 2010

'Oude' kerstkaarten

Ik wil jullie de kerstkaarten van vorig jaar niet onthouden.
Hiervoor had ik gelijk een leuk idee: uitschuifkaarten (in het groot en staand gezien bij Het Scrapbook Atelier) maar dan iets kleiner, zodat ze in een gewone envelop zouden passen.
De constructie was vlot gemaakt, de bewerking was een ander verhaal.... Ik vind het namelijk niet leuk om 2 dezelfde kaarten te maken, al ziet een ander daar niets van! Heerlijk een paar weekjes gefröbeld, zoals je ziet :) Ik vond het erg leuk om te doen. Eigenlijk was dat mijn eerste kennismaking met het maken van kaarten. O ja, in elkaar geschoven waren de kaarten 10x10 cm.



 
Misschien een leuke inspiratie voor de komende tijd?!

Groetjes!

Piratenkaart!

Zo is de kaart dicht gevouwen.
Onze oudste zoon Stan is in juli 5 jaar geworden.
Hij mocht een partijtje geven en dat moest (natuurlijk) een piratenfeest! Dus moest mama aan de slag om een leuke uitnodigingskaart voor de jongens te maken.
En dit is hem dan geworden;

Een 10x10 kaart, stoer en eigenlijk heel simpel te maken. Op een regenachtige zondagmiddag hebben Stan en Joep geholpen met het snijden en rillen van de kaarten. Dat vonden ze geweldig. Maar daarna mocht ik het verder wel zelf doen en gingen zij verder met spelen.

Het 'piratenpapier' had ik al een meegenomen bij Karin van http://www.scrapbookatelier.nl/. Daar had ik ook eens een kaart gezien met 3 van die overlappingen. Mee aan het stoeien gegaan en dit er zelf van gemaakt.
Ook bij Karin had ik een stempelset van Artemio, thema Piraten, besteld en een setje met 'piratenstansjes' van Cuttlekids. De grote piraat binnenin heeft Agnes http://agnesstampcards.blogspot.com/ een aantal keer voor me gestempeld (nogmaals hartelijk dank hiervoor!)

De Piratenkaart open en op tafel neergezet.
Ik heb nestabilities gebruikt voor de tekstvakken en het label, de tekst met de computer erop geprint, het alfabet is voor de Cuttelbug en de plaatjes heb ik nog lekker ouderwets ingekleurd met aquarelpotloden. Nee, ik ben nog niet aan de Copics... Misschien toch een keer gaan proberen?!

Stan was helemaal enthousiast over het resultaat. Er zijn verschillende versies gemaakt, met verschillende kleuren afbeeldingen en letters. Deze met geel wilde hij persé zelf houden. De anderen hebben we samen rondgebracht bij zijn vriendjes.

Een volgende keer zal ik laten zien wat de jongens zelf 'gescrapt' hebben met het feestje.

Groetjes en tot gauw!
Diane