maandag 23 april 2012

Poësie-album nieuwe stijl

Hoi allemaal!

Ja, alweer een berichtje van mij!
Dit keer een korte hoor.
Sommige meiden in groep 8 hebben 'het poësie-album' weer nieuw leven ingeblazen! Dat vind ik een geweldige ontwikkeling. Al die (oppervlakkige) vriendenboekjes vindt deze juf niet zo leuk meer. Dus kom maar op met die albums!!!
Wel heb ik er een 'nieuwerwetse' invulling aan gegeven. En wel met plaatjes uit een blokje van de Action en wat restpapier uit mijn bak. Het gedicht heb ik geschreven, echt als een vers voor meiden die de stap gaan maken naar het voortgezet onderwijs...

Mijn versie van een poësieversje voor dames uit groep 8:


Sorry voor de flits, maar het is inmiddels avond...
En het moet natuurlijk wel plat blijven in zo'n album hè.
Nu maar hopen dat de meiden het leuk vinden (stoer, maar toch ook wel echt voor meiden).

Tot ziens maar weer!

zondag 15 april 2012

Laat maar vallen!

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn blog. Ik weet natuurlijk ook wel dat ik behoorlijk inactief ben, haha. Maar kijken bij jullie doe ik altijd nog wel hoor.
Zo af en toe kom in maar toe aan deze hobby. Ik merk dat mijn werk momenteel veel van me vraagt en dat ik dan heel graag 's avonds of op 'vrije dagen' andere dingen doe (=voetjes omhoog en voor de tv hangen). Ach, er komen zeker wel weer betere tijden.
Waar ik ook erg druk mee ben geweest, is het chauffeuren van onze jongens naar zwemles... Aankomende zaterdag is het dan voorbij!!! De vlag kan dan uit!!! Joep gaat afzwemmen voor C (pfff).
Tijd om afscheid te nemen van een periode van elke week naar het zwembad, al ruim 6,5 jaar!
Stan begon met zwemmen toen hij 10 weken was, kun je nagaan.
We hebben het altijd leuk gevonden en ik ben ook erg blij dat de jongens allebei goed kunnen zwemmen.
Dus... juf Brigitte krijgt (weer) een cadeautje!
Joep heeft samen met mij een schatkistje gemaakt (uit Kadoosjes). Hierin gaat hij uiteraard chocolaatjes stoppen.


En ik heb een 'laat-maar-vallen' voor haar gemaakt. Eigenlijk een overzichtje van de afgelopen jaren in het zwembad. De techniek had ik een jaar geleden al eens gedaan bij Karin. Toevallig ook met foto's van het zwemmen. Het papier is van My Mind's Eye (miss*Caroline).
En ach, we zullen er heus nog wel komen hoor. Maar zeker niet iedere week, hihi.
Enne,
gisteren heb ik meegedaan met een leuke workshop bij Het scrapbookatelier; 3 books, 3 boxes. Ik hoop natuurlijk dat ik die wat vlotter af kan maken.
Maar, net als zovelen van jullie, heb ik nog een aantal projectjes liggen... (fotoboek feest van mijn ouders, jubileumboek harmonica-enveloppen en nog wat andere kleine dingen).

Tot 'gauw'.