vrijdag 14 oktober 2011

Trouwdag juf Ellen!

Eindelijk... kan ik een project online zetten!
Vanmorgen is juf Ellen getrouwd en de kinderen van groep 7 en 8 hebben, samen met wat moeders en mij, een prachtig boek voor haar gemaakt.
Ik ben helemaal trots op de kinderen en op het resultaat!
De letters op de voorkant heb ik 'ouderwets' in spiegelbeeld geprint op cardstock en daarna heerlijk uitgeknipt...
Op de laatste pagina komt nog een zwart-wit-foto van het bruidspaar met de kinderen, die vandaag gemaakt is. Die ga ik later nog een keer bij haar brengen en inplakken (onder het genot van een heerlijk kopje thee).
Hier volgt een impressie van 'Het Boek' voor juf Ellen en Roy;De foto's zijn gemaakt door een moeder van een van de groepen. Het zijn prachtige portretfoto's geworden. Maar ik heb ze toch maar 'gecensureerd', leek me verstandiger.
Juf Ellen vond het een prachtig cadeau. De kinderen hebben ook nog een groot windlicht gegeven; ronde bol met een diameter van zo'n 80 cm in het wit riet. Daarin een glas met een mooie paars/rode kaars met de geur van cranberry. Dit omdat ze al jaren meegaat met groep 8 naar Terschelling.
Lieve juf Ellen, we wensen je alle moois voor de toekomst, samen met Roy.
Als de toekomst net zo mooi wordt als deze dag is geweest (met een heerlijk zonnetje erbij), dan kan het echt niet meer stuk!

Veel liefs van ons... xxx

3 opmerkingen :

 1. Hoi Diane,

  Nou wat heb ik uitgekeken naar de foto´s van dit geweldige project. Ik had natuurlijk al het een en ander gehoord over jullie idee voor het boek. Het resultaat is werkelijk fantastisch geworden en wat een werk zeg. Voor de kinderen en de moeders alle lof, maar zeker ook voor jou met het uitknippen van de letters!!!! en de finishing touch. Je mag weer trots zijn op het resultaat. Wat zullen Ellen en Roy nagenieten van deze fantastische dag met het heerlijke weer, jullie prachtig gezongen lied (hoorde ik uit betrouwbare bron ;-) )en dit bijzondere boek.
  Geniet nu lekker van je vakantie en ik wens dat je na de enorme hoeveelheid kaarten voor je ouders en dit boek, je nu ook weer tijd krijgt voor een eigen boek. Zie ik je binnenkort nog op 1 van de jubileum workshops?

  Groetjes Diana Vos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Diana,
  wat leuk dat je een berichtje achterlaat (weet je dat het 46 pagina's van kinderen waren...) Moet je toch echt eens proberen; een blog waar je zo af en toe wat opzet. Dan kunnen anderen ook genieten van bijvoorbeeld jouw prachtige tandendoosjes ;)!!!
  Ik kan binnenkort ook andere projectjes afmaken en op het blog zetten (hoop ik, haha.)
  De eerste komt deze week nog... mini-album voor mijn zusje. We zijn naar de Efteling geweest en hebben dikke lol gehad!
  ps. zorg je in de vakantie voor mijn lieve collega? Ze kan wel wat extra liefde gebruiken...

  Jubileum workshop?
  Waarschijnlijk 10 deceber; vintage-album.

  Groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Diane,
  Wat een geweldig boek heb je samen met de kinderen gemaakt voor de juf. Het ziet er echt geweldig uit. Maar wat een werk.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen