vrijdag 29 april 2011

Actief...!!! Ha, ha!

Je merkt het al, ik ben even lekker actief geweest (tussen de was en de strijk door...)
De achtergrond maar weer een keer veranderd. Ik weet niet zo goed wat ik wil blijkbaar. Er zijn ook zo veel leuke dingen te vinden! Laat ik het voorlopig maar zo houden, hi hi. Het is een vrolijke achtergrond, prima voor de lente en de zomer.

Gisteren ben ik aan het scrappen geweest. Niet alleen bij Het Scrapbookatelier, maar ook thuis weer. Ik had het echt weer even te pakken.
Ik merkte dat ik het fijn vind om een kladblok bij mijn computer te hebben liggen. Maar ja, een kladblok is wel wat saai, dat moet je toegeven. Dus heb ik er een gepimpt!

Ik had nog mooi papier van Tim Holtz (Idea-ology) liggen in een blok. Nooit gebruikt! En dat terwijl ik het zulk stoer, gaaf, vintage papier vind.
Waarom ik de foto nou niet rechtop krijg... hmmm.
Dit is de voorkant in elk geval.
Nu dus wel. En ik vind mijn 'Notebook' zelf erg mooi geworden. Inmiddels heb ik rond de plaatjes met dieren nog een rand gemaakt met de koperkleurige perlenpen. (Geen zin gehad om nieuwe foto's te maken, sorry.)
Dit is de achterkant van het Notebook.
Hier kan ik dus naar hartelust mijn krabbels op kwijt!
Op de linkerpagina heb ik in het Engels de uitleg
van het woord Notes geschreven.

Die kleine paperclips zijn ook van Tim Holtz.
 Alle materialen (grijsbord, papier, boekbinderslinnen-mooie print!-, embellishments van Tim Holtz en de plakletters) zijn gekocht bij Het Scrapbookatelier van mijn vriendin Karin.
Altijd lekker om hier even rond te snuffelen!3 opmerkingen :

 1. Je notebook vind ik ook erg mooi. Ik hou ook wel van dat stoere...en Tim Holz is natuurlijk helemaal goed!! Ik ben ook benieuwd naar je 40 kaarten. Poeh wat een klus...heel veel succes.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Diane,
  Wat een mooi notebook heb je gemaakt. Bijna zonde om deze te gebruiken. Erg mooi gemaakt hoor.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Diane,
  Je vroeg om de werkbeschrijving van de kaartenbox deze kun je vinden op het blog van anneke annekeklaas.blogspot.com. Ze heeft deze gemaakt in december 2010. Veel succes ermee. Het is een leuk projectje om te maken en ach straks hebben we weer zes weken vrije tijd genoeg toch? Nou succes nog even met de laatste schoolweken, die zijn vaak erg gezellig maar ook heel druk.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen