dinsdag 26 juli 2011

Kaartjes, kaartjes, kaartjes...

We hebben vakantie...!!!
Vóór de vakantie had ik nog een behoorlijke klus om af te maken. Een opdracht die ik mezelf gegeven heb (beloofd aan mijn moeder). Gevalletje eigen schuld dus, ha ha.
Mijn ouders zijn binnenkort 40 jaar getrouwd en ik had het idee geopperd om daar de uitnodigingen (kaarten) voor te maken. Mijn moeder vond het een geweldig leuk idee.
Ik had niet helemaal in de gaten hoeveel tijd me dat zou kosten...
Ook in een 'verkeerde' tijd van het jaar (kamp groep 8, musical, rapporten, eindejaarsstress...) gepland.
Maar...
ze zijn af!!! En inmiddels ook verstuurd en uitgedeeld (40 stuks).
De reacties zijn gaaf en ja, dan ben je wel een beetje trots op het feit dat het allemaal gelukt is. En de meesten zijn ook echt wel naar mijn zin.
Een vriendin heeft een avondje geholpen en mijn zus een paar middagen.
Ik heb gewerkt met het mooie lila en creme Fika papier van Maja Design. Dat had ik samen met mijn moeder uitgezocht  bij het Het Scrapbookatelier. De kaarten zijn gemaakt met een trouwfoto van 40 jaar geleden voorop en een foto van nu aan de binnenkant. De grote stempelcijfers heb ik geleend van mijn vriendin Karin, daarnaast heb ik veel bloemen en verschillende lintjes gebruikt. Mijn moeder vond het zo allemaal 'druk genoeg' ;) Prima toch?!

Het is een dubbelgevouwen kaart met aan de rechterkant een 'envelop' waarin de tekst van de uitnodiging te lezen is.

Aan het eind was ik er wel helemaal klaar mee hoor!
Even time-out en dan met een paar andere projectjes verder gaan.
Mocht iemand me ooit vragen kaarten te maken voor een gelegenheid... nooit meer dan 10, ha ha!!!

De foto's zijn wat donker (wat wil je ook met het weer van de afgelopen tijd hier in dit koude kikkerlandje...)
Gelukkig hebben wij al 2 mooie weken in Italië achter de rug. Daar hebben we kunnen genieten van temperaturen rond de 30 graden. Prima dus!
Ik hoop dat jullie allemaal ook kunnen genieten van een heerlijke vakantie! Wij hebben met de kids nog 3 weekjes tegoed. Al ben ik de laatste week wel weer aan het werk. En wat gaan die vrije dagen vlug voorbij zeg... En nog zoveel leuke dingen die we willen gaan doen!
Nu ga ik weer rondsnuffelen op allerlei leuke blogs! Dus ook die van jullie.

Groetjes Diane

3 opmerkingen :

 1. Hoi Diane,
  Wauw, ik ben er gewoon even helemaal stil van na het lezen van je post. Wat een geweldige uitnodigingskaarten heb je gemaakt en wat een werk heb je daar mee gehad. Je hebt het je zelf ook wel heel moeilijk gemaakt maar het resultaat is echt prachtig. Daar krijg je vast nog heel veel leuke reacties op.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooooo Diane, die zijn gaaf geworden zeg!!!
  Maar wat een werk zeg, ik kan me voorstellen dat je hier heel druk mee bent geweest. Je hebt ook nog eens een apart model kaarje gekozen, wat natuurlijk nog veel meer werk is...maar petje af..echt super. Ik sprak laatst iemand, weet natuurlijk niet meer wie, die zei dat ze een heel erg mooi zelfgemaakt uitnodigingskaartje had gekregen voor een 40 jarig huwelijksfeest. Ik vroeg gelijk, zeker van Diane, en dat klopte...hihi.
  Ook zij waren erg onder de indruk.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een mooie kaarten zijn dat geworden zeg daar ben je wel even druk mee geweest maar je zal wel trots zijn op het resultaat

  gr patricia

  BeantwoordenVerwijderen