maandag 1 augustus 2011

Nog eens 40 jaar!

Hoi allemaal,

Nog een kort berichtje van mij.
De kaarten voor mijn ouders heb je vast gezien... Nu was ik een hele tijd terug naar een workshop distressen geweest met een vriendin. Hier had ik trouwfoto's van mijn ouders en schoonouders voor gebruikt. De LO's lagen al een tijdje, maar waren nog steeds niet af!
Voor het 40-jarig huwelijk van mijn ouders moest dat toch wel klaar zijn... hihi.


Ik had de LO al in een lijst gedaan, vandaar dat de kwaliteit van de foto's wat minder is. Mijn schoonouders hebben hem al in de kamer staan. De mijne zullen hem binnenkort ook krijgen.

Zo, weer een projectje klaar!
Dacht dat ik in de vakantie meer aan deze hobby toe zou komen, maar niets is minder waar!
Gelukkig is het de komende dagen weer lekker weer. Dus zal ik met de kids lekker gaan zwemmen. Van scrappen komt de rest van de week waarschijnlijk ook niet veel meer. Misschien nog een avondje pakken...

Leuk dat je weer langs kwam op mijn blog. Ik ga zeker ook weer lekker rondneuzen op die van jullie.
Groetjes Diane

2 opmerkingen :

  1. Je LO ziet er super uit hoor. Daar zitten ook weer heel wat uurtjes werk in. Ach ja, je hebt weer iets af. Zo denk ik ook iedere keer weer wanneer er weer iets af is. Helaas wordt de afmaakstapel bij mij alleen maar hoger. Ik zie zoveel leuke dingen voorbij komen die ik allemaal nog wil maken. Gelukkig was het vanmiddag niet zo'n lekker weer waardoor ik toch weer even iets heb kunnen doen. Heerlijk. Geniet nog even van je laatste vrije dagen.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooi LO hoor. Helemaal in style.
    Ik heb deze workshop ook ooit gevolgd. Moet ik zeker weer eens iets mee doen als ik dit zo zie. Ben je al bijgekomen van al die kaarten maken....of wordt je nog gek bij het woord KAART!!! hihi. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen