zondag 15 april 2012

Laat maar vallen!

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn blog. Ik weet natuurlijk ook wel dat ik behoorlijk inactief ben, haha. Maar kijken bij jullie doe ik altijd nog wel hoor.
Zo af en toe kom in maar toe aan deze hobby. Ik merk dat mijn werk momenteel veel van me vraagt en dat ik dan heel graag 's avonds of op 'vrije dagen' andere dingen doe (=voetjes omhoog en voor de tv hangen). Ach, er komen zeker wel weer betere tijden.
Waar ik ook erg druk mee ben geweest, is het chauffeuren van onze jongens naar zwemles... Aankomende zaterdag is het dan voorbij!!! De vlag kan dan uit!!! Joep gaat afzwemmen voor C (pfff).
Tijd om afscheid te nemen van een periode van elke week naar het zwembad, al ruim 6,5 jaar!
Stan begon met zwemmen toen hij 10 weken was, kun je nagaan.
We hebben het altijd leuk gevonden en ik ben ook erg blij dat de jongens allebei goed kunnen zwemmen.
Dus... juf Brigitte krijgt (weer) een cadeautje!
Joep heeft samen met mij een schatkistje gemaakt (uit Kadoosjes). Hierin gaat hij uiteraard chocolaatjes stoppen.


En ik heb een 'laat-maar-vallen' voor haar gemaakt. Eigenlijk een overzichtje van de afgelopen jaren in het zwembad. De techniek had ik een jaar geleden al eens gedaan bij Karin. Toevallig ook met foto's van het zwemmen. Het papier is van My Mind's Eye (miss*Caroline).
En ach, we zullen er heus nog wel komen hoor. Maar zeker niet iedere week, hihi.
Enne,
gisteren heb ik meegedaan met een leuke workshop bij Het scrapbookatelier; 3 books, 3 boxes. Ik hoop natuurlijk dat ik die wat vlotter af kan maken.
Maar, net als zovelen van jullie, heb ik nog een aantal projectjes liggen... (fotoboek feest van mijn ouders, jubileumboek harmonica-enveloppen en nog wat andere kleine dingen).

Tot 'gauw'.

3 opmerkingen :

 1. He Diana,
  Dat is lang geleden zeg. Wat een leuk cadeau heb je gemaakt samen met je zoon voor de zwemjuf. Leuk idee. Dat boekje met de zwemfoto's ziet er heel erg mooi uit. Ik ken deze techniek nog niet maar ach het is altijd leuk om nog eens iets nieuws te leren.
  En ja voor mij is het heel herkenbaar. Er liggen nog zoveel dingen op de afmaakstapel.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mirande,
   Leuk dat je een berichtje achterlaat! Ik las op jouw blog dat het voor jou allemaal met ups en downs gaat momenteel. Ben je wel aan het werk, of lukt dat helemaal niet? Je maakt wel erg leuke dingen hoor. Dan denk ik: "Dat moet ik onthouden, goed idee!" Maar ja, dan de uitvoering nog weer, hihi. Nu ook weer die leuke doosjes met boekjes gemaakt bij Karin. Maar ik moet ook het fotoboek voor mijn ouders nog afmaken! Dat is nu toch wel eerste prioriteit. (Naast het voorbereiden van de musical, Terschelling, afscheid collega en groep 8...)
   Ik merk dat ik ook erg druk ben met veel digitale dingen, en ook met de sociale media. En natuurlijk wist ik het al, maar daar gaat veel tijd in zitten. En ik vind het ook wel leuk hoor, leer heel veel bij! Op school heb ik ook het ICT-deel onder mijn petje, dus moet ik wel bij blijven hè ;-)
   Groetjes Diane

   Verwijderen
 2. Hoi Diane,

  Het is een mooi aandenken geworden voor de zwemjuf. Joep mag trots zijn op zijn schatkist!!! Vorige week was het weer super gezellig bij Karin. Mijn 3 books and boxes staan nu bij de andere 12 nog af te maken projecten.....
  Maar als ik ooit heeeeel veel tijd krijg gaat dat allemaal goed komen ;-)Ik vind het zo leuk om te doen maar al die andere dingen zijn ook zo leuk. Je kent dat wel.
  Zie je snel weer....

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen