vrijdag 7 december 2012

Geboorteboekjes

Hoi allemaal,

De laatste tijd zijn om ons heen alleen maar jongens geboren!
Kaartjes maken is niet helemaal mijn ding, maar miniboekjes wel!!!
Dus... ben ik op zoek gegaan naar een leuk modelltje. En die heb ik gevonden hoor! Via YouTube vond ik de volgende link; Mini Book with Pockets using Only One Sheet of Paper.
Het is een boekje uit één vel dp, met de mogelijkheid om in 8 pockets een label te maken. En ik vond het leuk om te doen!

Het zijn wel heel verschillende boekjes geworden.
Jorn en Stijn zijn de zoontjes van mijn collega's. Deze boekjes had ik een tijdje terug al eens gemaakt. En vorige week is Bram geboren, 3e zoon van vrienden van ons.
   

Je ziet wat papierkeuze voor verschil kan maken...!

Leuk dat je weer eens langs kwam!
Tot gauw maar weer.
Eens kijken of ik nog wat 'kerstigs' kan produceren ;-)

Liefs Diane

2 opmerkingen :

 1. Hoi Diane,
  Wat leuk dat j weer een reactie op mijn blog geplaatst hebt. Ik hoorde van mijn collega al dat je bij ons op school geweest was, hij mailde mij diezelfde dag nog jouw groetjes door. Haha en dat voor een man. Vond het wel heel leuk, jammer dat ik er niet was, had cursus in Zwolle. Was trouwens wel een hele leuke cursus.
  Wat maak jij een werk van je geboortjeboekjes zeg, ziet er wel super mooi uit. Een kaartje maken gaat volgens mij echt veel sneller maar goed iedereen zo zijn eigen specialiteit. Ik vond je boek uit je vorige post zoooo mooi. Heb nog geen tijd gehad om een reactie te plaatsen. Maar super hoor, je ouders zijn er vast heel blij mee. En leuk om je zusje ook nog eens even te zien op de foto's ik heb haar al jaren niet meer gezien. Werkse nog eventjes en dan lekker twee weken vakantie. Lekker niets doen en vooral veel scrappen hahaha.
  Groetjes mirande

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mirande,
   het boek staat op een mooi plekje bij mijn ouders ;-) ze zijn er heel trots op. Dat is ook altijd weer fijn hè. In de vakantie heb ik (weer) niet zo veel kunnen doen. We waren erg druk met het overhuizen van de praktijk van Cas. Weer een 'project' waar we Check op kunnen zeggen.
   Nu weer iets meer tijd voor mezelf?
   Ik hoop het zo, hihi.

   Verwijderen