vrijdag 8 oktober 2010

Piraten-herinnerings-boekje

Op het verjaardagsfeestje van Stan (3 juli) hebben de jongens een boekje gemaakt (10x10). Nou ja, ik had ze voor hen gemaakt en zij konden het versieren met stempels en ponsen.
Ze vonden het erg leuk!
Het was die dag erg warm, dus de fotolijm die ze gebruikten droogde erg snel... Daardoor moest ik wel bijspringen om ze de vaart erin te laten houden :).
Na het feestje heb ik foto's voor de kinderen besteld.

Een paar dagen later waren de minifoto's klaar en kon ik die er voor hen inplakken. Sommigen hadden het boekje hier gelaten, zodat ik dat kon doen. Anderen hadden het boekje meegenomen en zijn thuis met hun moeder nog lekker aan het knutselen gegaan. (Ik had nog papier en spulletjes meegegeven in een zakje.)

De jongens vonden het een geweldig 'cadeautje'. De moeders waren enthousiast en ik vond het leuk om te doen.
Dit is mijn boekje, want natuurlijk wilde ik er zelf ook een houden ;).


We kijken samen terug op een leuk en creatief kinderfeestje. Natuurlijk wil Joep nu ook een feestje als hij 4 jaar wordt! Maar dat doen we nog even niet.
3 opmerkingen :

 1. Hoi Diane,

  Via Patricia weet ik dat jij ook nog niet zo lang een eigen blog hebt. Ik volg je dus ook al een poosje. Ik heb sinds kort ook een eigen blog. Erg leuk om te doen.
  Wat een superleuk boekje. Ik vind het bijna jammer dat mijn zoon niet op jullie feestje geweest is. Ik zou als moeder ook erg blij zijn met zo'n leuk boekje.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Diane
  Heel erg leuk, zo'n feest en dan nog zo'n leuk boekje!
  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Diane, gaaf zijn je piratenboekjes zeg.
  Ik kan me voorstellen dat de moeders en kinderen daar blij mee zijn. Leuk je hebt er weer een aantal volgers bij zie ik....!
  Dat schept wel verplichtingen he..ha ha.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen